torsdag 4 september 2014

En inflyttningspresent...

En inflyttningspresent till min son och sambo!

Idag har jag suttit å gjort en liten inflyttningspresent till min älskade son å hans underbara sambo som dom ska få när jag åker ner till Umeå för att undersöka mina lungor.

Dom ville ha relativt neutral bok som skulle passa till de mesta dom har hemma så de vart en svart å vit bok med lite glitter å glamour i men ändå inte för mycke.

Denna använde jag mig av denna underbara tjejs bildark
Jag formligen älskar hennes texter å bilder som hon gör å dom är helt perfekt till mina altrade böcker å kort som jag gör så kika in hos henne å beställ era ark hon har ett bra urval.

Detta blev resultatet blommorna färgade jag lite lätt runt kanterna med dirstess ink dynan svart å sen satte jag silverglitterlim just där jag färgat på blommorna.
Färgade även bladen helsvart för effektens skull å satte en liten pärla på varje blad.
Sen satte jag dit en charma av en påfågel som jag limmat lite pärlor på å sen satte jag dit rosorna på stjärtfjädrarna på påfågeln.
På spetsen satte jag några pärlor mitt i varje blomma å en liten silver rhinestone mitt mellan som på övre raden spetsen sätter jag fast med dubbelhäftande tejp från biltema.

På pärmens högra insida å bokens halva satte jag en fin text från Esmilias design länken hittar ni högre upp i inlägget.....till denna sida blev de texten 
"Dröm om morgondagen Minns gårdagen Lev idag"
Klädde sen insidan med passande papper å satinband runt kanten i silver å några hjärtan i silver på pärmen

På pärmens vänstra insida å bokhalva blev de en annan passande text för två underbara ungdomar i sina bästa år "Följ dina drömmar" för de är ju de dom ska göra nu innan dom bildar familj.
Klädda även den insida av pärmen med samma blad å satinband i silver å klistrade dit några hjärtan i silver.

Så detta var dagens altrade bok hoppas ni tycker om den.

Kram på er alla å lämna gärna en liten kommentar på vägen ut.

2 kommentarer:

  1. oj den var härlig!! gissar att de kommer gilla den massa! kramar

    SvaraRadera
  2. Oja dom har sett bild på den å dom tyckte om den mycke. Tack vännen Kram

    SvaraRadera